Google Gesture Search

Google Gesture Search 2.1.4

Apps en bestanden vinden door op het scherm te schrijven

VOOR

  • Interessant idee
  • Makkelijk te gebruiken
  • Goede uitleg

TEGEN

  • Wisselvallende resultaten
  • Toekomstig succes twijfelachtig

Goed
7

Met het gratis Google Gesture Search voor Android zoek je naar apps, contacten en andere bestanden door letters op het scherm te tekenen. Zo beschik je over een alternatieve manier om media te openen.

De mensen van Google Labs vinden het, mogelijk net als jij, soms frustrerend met knopjes en lange lijsten een gewenste app te vinden. Daarom hebben ze Google Gesture Search ontwikkeld. Deze app registreert de letters en cijfers die jij op het scherm tekent. Al na één teken verschijnt er een lijst met mogelijk relevante resultaten en deze verfijnt met elke volgende toevoeging.

Google Gesture Search geeft je na de installatie een kleine tutorial (instructies) over het gebruik. Zo open je Google Gesture Search met een 'Double Flip', door de Android met je pols heen en weer te draaien. Schrijven gaat soepel en je 'wist' tekens gemakkelijk door onderaan het scherm een kort lijntje naar rechts te tekenen.

De hamvraag is natuurlijk: werkt het? Het antwoord niet eenduidig: Google Gesture Search is vrij slim en vind geregeld wat je zoekt. Toch gaat het ook vaak genoeg mis, vooral als je niet zo netjes schrijft. Voorlopig is het dus twijfelachtig of je er wel degelijk tijd en frustratie mee bespaart.

Zoeken naar apps, muziek, bladwijzers, enz. kan nu ook door met Google Gesture Search op je scherm te schrijven. De applicatie is nog in ontwikkeling, wat het wisselend resultaat van je zoekopdrachten wellicht verklaard. Toch is Google Gesture Search nu al het proberen waard: misschien is 't wat voor jou.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Meer
Google Gesture Search

Download

Google Gesture Search 2.1.4

Beoordelingen about Google Gesture Search